PokemonLightningStar

Forum
 
HemGalleriSökBli medlemLogga in
PokemonLightningStar

PokemonLightningStar - Registreringsavtal


Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på detta forum uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till ansvar för det (förutom då för de meddelanden som de själva skrivit).

Du går med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Om du bryter mot detta kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och din internetleverantör kontaktas). Varje meddelandes IP-adress sparas för att stärka de här vilkoren. Du går med på att webmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst, när som helst. Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distruberas till någon tredje part utan ditt samtycke. Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvariga vid intrångsförsök som kan leda till att data stjäls.

Det här forumsystemet använder cookies till att spara information på din dator. Desssa cookies innehåller inte något av den information du skrivit in ovan, utan de används endast för att göra din användning av forumet bättre. E-postadressen används bara för att aktivera din registrering (och för att skicka ett nytt lösenord till dig om du råkar glömma det).

Genom att klicka på Registrera nedan går du med på att bindas till dessa villkor.
1. Noll tolerans mot mobbning och annat som kan såra folk. Vi är här för att ha kul!

2. Om Ni får tillsägelse av en Administratör eller Moderator ska Ni göra som de säger, om Ni tycker de har fel, ska Ni istället pm:a webbmaster så fixar hon (Maron) det.

3. Ingen minimodding, Ni får alltså inte gå runt och säga till folk saker, det är givetvis ok att säga till i tråden om någon gör något elakt, men det ska ändå rapporteras till en Mod eller Admin.

4. Noll tolerans mot spam.

5.1 Ingen dubbel- eller trippelpost, eller ngt annat sådant.

5.2 Ovanstående regel gäller inte i ens egen fanfic/art tråd, eller om ingen har skrivit på tre dagar.

6. Försök att ha vårdat språk (vill säga, svär inte för mycket).